Zdrowe odżywianie kluczem do sukcesu uczniów podczas zdalnej nauki z j.angielskiego i w edukacji wczesnoszkolnej
Nadrzędnym celem projektu było propagowanie zdrowego stylu życia związanego z odżywianiem wśród uczniów klas 1 w warunkach zdalnej edukacji w domu, w czasie pandemii wirusa COVID-19.
Efekty zrealizowanego projektu:
-uczniowie są lepiej zmotywowani do nauczenia się słownictwa i zwrotów związanych z produktami spożywczymi w j.angielskim i mogą tą wiedzę używać w życiu codziennym ( np.podczas robienia sałatki owocowej z rodzicami mogą nazywać w j.angielskim poszczególne czynności tj,mycie,krojenie,mieszanie owoców itp. )
-aktywna i regularna współpraca i korelacja Koordynatora projektu z Wychowawcami klas pierwszych przy tworzeniu projektów i zadań uczniów związanych ze zdrowym odżywianiem w języku angielskim i w języku polskim
A oto efekty projektu:
ZDROWE ODŻYWIANIE KLUCZEM DO SUKCESU (PREZENTACJA)